Welkom Werknemer!

Een deskundig team van fysieke en mentale coaches en medisch specialisten staat voor u klaar om u te helpen uw inzetbaarheid te optimaliseren.

Niemand vraagt erom om ziek te zijn of zich zorgen te maken. Je voelt je zowel mentaal als fysiek niet fit. Je mist je gebruikelijke niveau van functioneren in je werk, je sport en je gewone leven. En je familie, vrienden en collega’s missen jou zoals je was of omdat je thuis zit. Logisch dat deze situatie niet te lang mag duren. Door de unieke aanpak van Werk in je Voordeel laten we jou sneller en met meer plezier in je eigen functie functioneren. Wij kijken naar wat mogelijk is. Jouw werkgever en je collega’s beschikken daardoor eerder over hun collega die productief deel uitmaakt van hun team en organisatie. Een snel en kwalitatief herstel van de werkzaamheden biedt in onze visie daarom ook een absolute win-win situatie.

Onze herstel- en werkhervattingsprogramma’s kunnen een belangrijke tool voor u, uw leidinggevende en uw bedrijfsarts zijn. Met Werk in je Voordeel kunt u resultaat gebonden afspraken maken en dat loont!
 

H. Leefsmastraat 2
7556 JG Hengelo
T 074 - 242 67 42
info@werkinjevoordeel.nl
Copyright © Werk in je voordeel | Zoeken | Disclaimer | Sitemap