Welkom bij het nieuwe werken!

Als werknemer zult u in de huidige tijd gedurende uw loopbaan bloot worden gesteld aan veranderingen. De wereld draait steeds sneller door! Organisatorische veranderingen, vakinhoudelijke veranderingen en veranderingen in uw thuissituatie. Dit vraagt om een nieuwe manier van werken, waarbij een leven lang leren centraal staat.

Fit blijven presteren gedurende de verschillende fasen in uw loopbaan is niet vanzelfsprekend. Om als werknemer onbeperkt houdbaar te zijn zult u naast het ontwikkelen van uw ‘vakmanschap’, ‘skills’ moeten ontwikkelen om gezond en energiek te blijven. Fit in je Loopbaan is een gezondheidsbevorderend leertraject waarin u leert uw energie op het gewenste niveau te brengen en te houden.

Door de unieke fysieke interactieve coaching en training van Werk in je Voordeel is er ruimte voor een persoonlijke aanpak op maat. Fit in je Loopbaan is voor gezonde werknemers van alle leeftijden die een inspirerende impuls in hun werk kunnen gebruiken om hun werk met energie en plezier te kunnen blijven doen. Werk in je Voordeel, dat loont!

 

H. Leefsmastraat 2
7556 JG Hengelo
T 074 - 242 67 42
info@werkinjevoordeel.nl
Copyright © Werk in je voordeel | Zoeken | Disclaimer | Sitemap